Verzenden

"Als je op een werkdag bestelt voor 16u, zijn onze lemons nog vers en kunnen we diezelfde dag nog persen en serveren aan de dorstige postbode. 
Proeven doe je de volgende dag!" - VERzennnDEN 

Zeg euh, zijn er verzendkosten?

Niet als je voor 50 euri's of meer bestelt! Helemaal gratis en voor niks. Bestel je onder dit bedrag? Wat ons gewoon een onwijs moeilijke opdracht lijkt, dan vragen we een kleine bijdrage van € 5,-... 

Ik werk tot 17u en kan moeilijk onder het zicht van mijn baas bestellen, wat nu?

Van werk veranderen. Als je op een werkdag bestelt voor 16u, zijn onze lemons nog vers en kunnen we diezelfde dag nog persen en serveren aan de dorstige postbode. Proeven doe je de volgende dag! Ook op zaterdag.

Pff de week is al zo druk voor mij. Ik wacht lekker tot ik vrijdag na 16u of in het weekend in mijn zetel kan meuren en bestellen. Tja, dat kan. Maar dan wordt je bestelling maandag verzonden en heb je deze normaal gezien (als de postbode niet te dorstig is) dinsdag in huis! 

Afhalen is mijn talent. Chinees, Grieks, een bakje patat... kan ik mijn 9 Lemons bestelling ook afhalen?

Blijf gewoon lekker je talenten gebruiken. Als je voor een afhaallocatie hebt gekozen kan je je bestelling normaal gezien de volgende dag vanaf 15u ophalen bij een PostNL locatie of vanaf 11u bij een Bpost locatie! Smakelijk.

Ga gerust nog eerst even wat eten want in drukke sale periodes (en bij speciale acties) kan er 1 dag vertraging van verzending optreden.

Zodra je pakketje klaar is voor verzending ontvang je een bevestigingsmail voorzien van track & trace om je pakketje te kunnen volgen.

Gossiemikkie, ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Chill trut! Stuur gewoon rustig een mail naar info@9lemons.nl en dan bekijk ik verder wat ik voor je kan betekenen. Zo heb ik ook nog sociaal contact.