Ruilen & Retourneren

Ruilen of retourneren? That's easy peasy lemon squeezy!

Wil je jouw item ruilen voor een ander maatje?

Een nieuw maatje kan ik regelen! Meld dit op de pakbon, want dit is ook je retourformulier mocht je dit nog niet door hebben. Vervolgens kun je je retour (op eigen kosten) terugsturen naar:

Nederland:
9 Lemons
Heijerstraat 12A
5563 BN Westerhoven

België:
9 Lemons 
Lodewijk de Raetstraat 63
3920 Lommel

Wanneer moet ik retourneren?

Euh niet?! Tenzij je het product per ongeluk al twee keer in huis hebt. Nee geintje! Als je
om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop (onmogelijk, maar oké) dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 100 dagen na ontvangst op eigen kosten. 100 DAGEN!?? Jazeker, dus doe maar lekker relax! Ik zou zeggen: hang de trui op in je kamer, kijk er elke dag naar en wie weet word je er toch nog verliefd op.

De bedenktijd van 100 kalenderdagen gaat in vanaf het moment dat je de producten hebt ontvangen. Dus trek alvast een groot kruis op je scheurkalender.

Nog altijd geen liefde na 100 dagen?

Retourneer ze dan onbeschadigd met de labels nog bevestigd! Wil je graag je zuurverdiende centjes terug? Dat kan! Ik zal alles terug bijeenschrapen op één voorwaarde: vermeld dit op de pakbon (retourformulier) en voeg het toe bij je retourzending. 

Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.

Is het een sale artikel of betreft het een kortingsactie? Dan geven wij je een ander maatje of artikel waar je verliefd op kan worden of een tegoedbon. Maar houd er rekening mee: deze kan zich tweede keuze voelen.  

Wanneer mag ik mijn zuurverdiende centjes terug ontvangen?

Binnen 7 dagen na ontvangst van je pakket doen wij de terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte en/of beschadigd naar ons worden teruggestuurd.

Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf helaas niks voor je doen.

Oeps, ik heb per ongeluk de sweater gedragen en vies gemaakt.

Dan schakel ik de 9 Lemons inspectie in. Mannen in witte veiligheidspakken worden ingeschakeld om het stuk te inspecteren op vlekken, beschadiging en op verplichte aanwezigheid van het label. Zien deze mannen iets onacceptabel? Dan zijn ze niet goedgezind en sturen ze het lekker terug naar jou.

Als je nog andere vragen, klachten of tips hebt? Dan mag je mailen naar info@9lemons.nl. Zo heb ik ook nog sociaal contact.