The Brand

9 Lemons is een Rotterdam based kledinglabel opgericht in 2015 door twee jonge ondernemers.

Dream big or go home! 9 Lemons staat voor je hart volgen, open-mindend, streetwise en onbevangen de wereld tegemoet treden, maar je ook uitspreken tegen de gevestigde orde. Door kleurrijke kleding met een twist probeert 9 Lemons de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Het label laat zich inspireren door de stad, natuur, mensen om zich heen en stimuleert jou door middel van een van de drie merken Official Trut, Vlerk en 9 Lemons je eigen dromen na te jagen.

Alle items worden gefabriceerd van hoogwaardige materialen via zorgvuldig uitgezochte en opgebouwde productiekanalen in Europa en Azië. Official Trut, Vlerk en 9 Lemons items zijn te koop via de officiële webshop (www.9lemons.nl), de 9 Lemons conceptstore (Jericholaan 44b in Rotterdam) en bij de verschillende verkooppunten in Nederland en België.

“Always follow your heart, because we followed ours.”

Official Trut

Het eigenwijze Official Trut daagt vrouwen uit om tegen de vertrutting van de maatschappij in te gaan. Een kledingmerk voor iedereen van jong tot oud die niet schuwt om zichzelf te laten zien en graag zijn of haar eigen pad kiest. Zelfverzekerd, stoutmoedig, sociaal, liefdevol, eigenzinnig, creatief, grappig zijn eigenschappen die op het lijf geschreven staan bij een Official Trut.

Vlerk

Wat is Trut zonder haar broer Vlerk? Juist, niks. Vlerk is de broer die je beschermd, maar ook een stoere persoonlijkheid heeft. Dit merk staat voor een sociaal, mondig, ondernemend, vrije geest, flirt, stoer en beschermend persoon. Een creatief vrije geest die weet wat hij of zij wil. Een stoere kledinglijn die bestaat uit sweaters, designershirts en snapbacks.

Be a Vlerk!

9 LEMONS

Een kledinglijn met o.a. parka’s en sweaters waarmee je opvalt in de menigte. Uniek in het design met oog voor detail. Kwalitatief hoge kleding die we zelf fabriceren en ontwerpen.

9 Lemons lanceert twee keer per jaar een collectie, bestaande uit minimalistische maar eigenzinnige items met een mooi getailleerde fit zoals demin jackets, parka’s, sweaters maar ook leather jackets en accessoires voor zowel mannen als vrouwen.