Categorieën
Filteren
Filters:
Reset

Onze SUPER SALE is gestart!! 🎉 Ontvang nu 50% korting op de gehele webshop met de code: 9LEMONS50 (Ook geldig op de OUTLET)

Swimwear


Wat is de echte must van swimwear? De beste badpakken en bikini’s blijven perfect zitten tijdens het zwemmen en zetten jou in het zonnetje tijdens een heerlijke zomerdag. Voor mannen een sportieve zwemboek met vrolijke prints en een ideale pasvorm. Voor de nieuwste zwemkleding ben je bij 9 Lemons aan het juiste adres!

Swimwear voor aan de zonnige kust


Onze bikini’s en badpakken zijn ideaal om te dragen langs de zonnige kust. Van surfbabes tot waterliefhebbers, de stijlen zijn sportief, sexy en snel. Door de vintage invloeden zijn de zwembroeken iets korter, hebben een ideale pasvorm en stoere kleuren. Wil je je zwemkleding uitbreiden met teksten en printjes, dan ben je bij 9 Lemons aan het goede adres. De zwemkleding is ideaal voor de zomer! Voor mannen gaat het assortiment van 9 Lemons van eenvoudige zwemshorts tot kleurrijke shorts met leuke printjes.


De nieuwste badmode voor een spetterend stijlspel


Wij weten precies hoe we de vrouwelijke vormen eren. Gekruiste banden maken de taille zichtbaarder en hoger uitgesneden broekjes laten je benen langer lijken. Om de swimwear zo goed mogelijk naar wens aan te bieden, houden we rekening met zowel de pasvorm als de fashiontrends. Ook voor de mannen zorgen we ervoor dat er altijd een geschikte collectie is om een potje te volleyballen op het strand. Onze zwemkleding is geschikt voor alle strandliefhebbers en zonaanbieding en zijn ideaal in de warme zomers.Badpak? Bikini? Of dan maar allebei?


Heb je keuze stress? Wij nemen zwemkleding naar hartenlust op in onze zomercollectie. We halen onze inspiratie uit inspirerende reizen. We komen verrassende combinaties tegen waardoor combineren makkelijker wordt. Combineer bijvoorbeeld onze heerlijke strandaccessoires, zoals beachbags en snapbacks, met een zomers badpak. Sla je liever het zwembad over en wil je shinen op een festival? Kies dan een zwart badpak met een denimshort als favoriete festivaloutfit. Je maakt je zomeroutfit altijd compleet met een mooie badpak of bikini van 9 Lemons.