9 Who?

9 Lemons is een Rotterdam based kledinglabel opgericht in 2015 door twee ambitieuze ondernemers.

Dream big or go home! 9 Lemons staat voor je hart volgen, open-minded, streetwise en onbevangen de wereld tegemoet treden, maar je ook uitspreken tegen de gevestigde orde. Door kleurrijke kleding met een twist probeert 9 Lemons de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Het label laat zich inspireren door de stad, natuur, mensen om zich heen en stimuleert jou je eigen dromen na te jagen door middel van twee sterke merken: Official Trut en 9 Lemons.

“Always follow your heart, because we followed ours.”

Team 9 Lemons blijft groeien. Onze ambitie is de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Dat kan alleen met een sterk team achter ons.
Een voor een talenten én goede vrienden: make-up artists, stylistes, fotografen... samen werken wij vol overgave aan invloedrijke collecties.

Collecties die jou helpen om de wereld tegemoet te treden middels eigenzinnige kleding met sterke statement boodschappen. 
Stop de vertrutting met een 'Official Trut' sweater, express your mood met een '9 Lemons' sweater.

"Wear 9 Lemons, make your mark on the world"

Alle items worden gefabriceerd van hoogwaardige materialen via zorgvuldig uitgezochte en opgebouwde productiekanalen in Europa en Azië. Official Trut en 9 Lemons items zijn te koop via de officiële webshop www.9lemons.nl en bij de verschillende verkooppunten in Nederland en België.