Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 100 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Uitzonderingen hierop zijn: artikelen gekocht met een Sale prijs of icm met een kortingsactie. Deze artikelen mogen alleen geruild worden voor een andere maat, ander artikel of een tegoedbon.

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld dit op het retourformulier. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar:

9 Lemons
Ganzekant 3

2995 VC Heerjansdam

Indien je de bestelling wilt retourneren, download dan het retourformulier hier en voeg het toe bij je retourzending. 


Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.
Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden ze weer naar je teruggestuurd.

Binnen 5 werkdagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte en/of beschadigd naar ons worden teruggestuurd.

Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.